top of page

Слънчеви оферти!



Уважаеми клиенти и партньори,


Всички ние преживяваме труден период и се нуждаем от взаимна подкрепа. Затова и в този месец отбелязваме началото на лятото със СУПЕР ОФЕРТИ! За да имате спорна работа, творческо вдъхновение и слънчево настроение.


Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както като боядисване, така и като грижа за косата на клиентите Ви. И този месец отново сме приготвили за тези от вас, които ще обновяват салона си, големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията за работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания! Осигурили сме достатъчно количество маски и комплекти за Вашата безопасност, които ще видите в промоциите ни и през този месец!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена.

Оставаме с Вас дори и в трудните моменти. Пазете се и бъдете здрави! Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


171 преглеждания0 коментара
bottom of page