top of page

Цветна есен!



С настъпилата есен идват много цветни и блестящи вдъхновения. Нека богатата палитра от цветове на този сезон, да Ви изпълва с въображение за творчество. А за тази цел, ние сме Ви подготвили нови СУПЕР ОФЕРТИ и през този месец октомври, за да гарантираме успеха и усмивката на лицето Ви! А Вие да я пренесете върху лицата на Вашите доволни клиенти. Светът става по-красив, когато има цветове и усмивки!


Офертите за този месец включват продукти, които доказват изключителни резултати при боядисването, а и като грижа за косата. За тези от вас, които са решили ще обновяват салона си, имаме големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. Пожелаваме Ви един топъл, слънчев и много успешен месец.

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!


141 преглеждания0 коментара
bottom of page