top of page

Здравей, Март!


Добре дошъл на месец Март!

В месеца на мартеничките, на първите кокичета и на зараждащата се за нов живот природа, се надяваме да ви донесем много пролетно настроение с нашите ПРОЛЕТНИ оферти! Подготвили оферти, съобразени със сезона, с възможността да предложите покупка на клиентите си от вашия салон, според нуждите на косата им. Отнoво имаме и оферти за продукти с топ бранда NASHI ARGAN. Имаме интересна оферта за машинки за подстригване, която си струва да видите, ако предлагате мъжко подстригване! Ще се радваме да се възползвате от тези #СуперОферти, за да имате винаги гарантирани и блестящи резултати в работата си и много доволни клиентки.


Пожелаваме на всички вас - успешен месец март, много цвят, усмивки и настроение в салона, ползотворна работа и доволни клиенти!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за всички въпроси, които можете да имате, както и за да попитате за цена и да направите поръчка. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори в страната.


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

Благодарим Ви за доверието!

екипът на "David Professional"

75 преглеждания0 коментара
bottom of page