top of page

Здравей, Март!


Добре дошъл на месец Март!

В месеца на мартеничките, на първите кокичета и на зараждащата се за нов живот природа, се надяваме да ви донесем много пролетно настроение с нашите ПРОЛЕТНИ оферти! Подготвили оферти, съобразени със сезона, с възможността да предложите покупка на клиентите си от вашия салон, според нуждите на косата им. Отнoво имаме и оферти за продукти с топ бранда NASHI ARGAN. Имаме интересна оферта за машинки за подстригване, която си струва да видите, ако предлагате мъжко подстригване! Ще се радваме да се възползвате от тези #СуперОферти, за да имате винаги гарантирани и блестящи резултати в работата си и много доволни клиентки.


Пожелаваме на всички вас - успешен месец март, много цвят, усмивки и настроение в салона, ползотворна работа и доволни клиенти!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за всички въпроси, които можете да имате, както и за да попитате за цена и да направите поръчка. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори в страната.


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

Благодарим Ви за доверието!

екипът на "David Professional"

82 преглеждания0 коментара

ความคิดเห็น


bottom of page