top of page

Летни оферти за м. Август!



☀️🌊 Грижа за косата през АВГУСТ - с новите летни оферти от David Professional!

Лятото е в разгара си и косата на вашите клиенти изпитва рисковете на слънцето, водата и въздуха. В David Professional разбираме колко е важна грижата за косата през този сезон, за да е тя винаги здрава, бляскава и с красив цвят. Затова сме приготвили специални оферти, които ще помогнат на вашите клиенти да се погрижат за косата си, вземайки предвид специфичните нужди на август.

В нашите нови оферти ще откриете разнообразие от качествени продукти за боядисване на косата. С тях с вашите клиенти ще постигнете страхотни резултати и ще им дадете страхотен цвят, в актуалните цветни тенденции. Професионалните бои за коса гарантират дълготраен цвят и блясък, които ще направят вашите клиенти доволни и впечатлени.

След излагането на косата на слънце, влагата и хидратацията стават от съществено значение. Затова предлагаме специални продукти за след слънце, които ще възстановят виталността на косата и ще я предпазят от увреждания.

И за МЪЖЕТЕ имаме неустоими оферти! Вече предлагаме специални продукти за грижа и стилизация на косата и брадата на италианската марка TALOS. Тези професионални стилизиращи продукти са създадени с висококачествени съставки, които осигуряват дълготрайна фиксация и блясък, като същевременно запазват здравето на косата и брадата.

Изберете David Professional за вашия фризьорски салон и открийте нашите нови летни оферти. Ние сме вашите надеждни партньори, предлагащи висококачествени продукти, които ще допринесат за развитието и успеха на вашия бизнес през това лято и в бъдеще.

Грижете се за косата на вашите клиенти и нека тя сияе през целия август! 💇‍♀️💇‍♂️

88 преглеждания0 коментара
bottom of page