top of page

Добре дошъл, Май!


Месец май е един от най-красивите месеци на годината, изпълнен с цветове, светлина и жизненост. Този месец е и времето на абитуриентските балове, когато младите хора търсят най-добрия начин да изразят своята индивидуалност и стил в най-красивия празник на тяхната младост.


За да ви помогнем да дадете най-доброто на своите клиенти, предлагаме ви специални оферти за месец май на продукти за коса от някои от най-добрите италиански марки в индустрията на красотата.


Сред марките, които ще намерите в нашите оферти за месеца, са Selective Professional, Framesi, Echos Line, Hair Company, Jean Pul Myne и Nashi. както знаете, тези марки предлагат висококачествени продукти за боядисване, грижа за косата, стилизиране, грижа за косата от слънчевите лъчи и други, които са отличен избор за всеки фризьор, който желае да предостави на своите клиенти най-доброто в областта на красотата.


С нашите оферти тук, искаме да ви помогнем да намерите най-подходящите продукти за вашата работа, да ви осигурим на достъпни цени всичко необходимо за успешна работа и предсказуем резултат. От продукти за боядисване и обезцветяване до продукти за грижа за косата и стилизиране, нашите оферти ще ви помогнат да се почувствате уверени в работата си и да осигурите на клиентите си най-доброто.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за всички въпроси, които можете да имате, както и за да попитате за цена и да направите поръчка. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори в страната.


Не пропускайте да се възползвате от нашите специални оферти за месец май на продукти за коса от най-добрите италиански марки. Така ще можете да предложите на вашите клиенти най-доброто в областта на красотата за косата, при това да сте и на върха на вашата професия.

екипът на "David Professional"

151 преглеждания0 коментара
bottom of page