top of page

Летни оферти за м. Юни!



Здравей, Юни! Сезонът на слънчевите лъчи и топлото време е вече тук, и с него идва неотложната нужда да се запази красотата и свежестта на вашата коса. Нека се насладим на летните дни, докато превръщаме косата в истинско произведение на изкуството.

Знаем колко важно е да запазим цвета и качеството на косата през летния сезон. Топлината, слънцето и солта могат да отнемат от блясъка и интензивността на цвета на боядисана коса. Но не се безпокойте, имаме за вас италиански марки продукти, които ще поддържат косата ви перфектна и устойчива на предизвикателствата на лятото.

Нашите промоционални оферти включват широка гама от продукти на водещите италиански марки в портфолиото на фирмата, специално създадени за фризьори и техните най-взискателни клиенти. Ако търсите висококачествени бои за коса, продукти за грижа за боядисаната коса, средства за възстановяване на суха и увредена коса, стайлинг продукти или средства за защита от слънцето, вижте нашите оферти за месец юни.

Ние предлагаме всичко, което ви е необходимо, за да сътворите превъзходни промени във външния вид на вашите клиенти и да имате винаги гарантирани резултати. От вас само се иска да бъдете вдъхновени и креативни, а лятото е чудесен сезон за това!

Така че, уважаеми фризьори, нека дадем на вашите клиенти най-доброто преживяване и грижа за косата през това лято. Възползвайте се от нашите промоционални оферти и предоставете на вашите клиенти незабравими моменти на стил и красота. Потърсете нашите дистрибутори в България и бъдете готови да превърнете всяка коса във вълшебно произведение!

Не чакайте - лятото вече наближава!

61 преглеждания0 коментара
bottom of page