top of page

Горещи летни оферти през юли!


Слънце и много настроение влизат в салона ви, за да усмихнат вас и вашите клиенти!

Само този месец, можете да закупите най-добрите продукти за вашия салон с наистина горещи намаления!

Горещото лятно слънце е вредно за кожата ни и ние предприемаме необходимите предпазни мерки. Но слънцето има вредни ефекти и върху косата - прави я суха, чуплива и твърда, затова тя също трябва да бъде много обгрижвана през летните месеци! Подарете на клиентите си най-добрата терапия за хидратация, за да се радват на мека и жизнена коса! Този месец обръщаме специално внимание на блондинките! Предоставяме им ексклузивна терапия, която неутрализира нежеланите жълти нюанси, както в салона, така и вкъщи!

Голяма гама продукти на големи намаления, от които да изберете най-добрите, според нуждите на вашите клиенти! Сериите продукти на брандовете, които ние предлагаме, са разработени от най-добрите експерти и съдържат съставки, които обгръщат косата!

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:



Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

bottom of page