top of page

Ноември носи много оферти!


Есента е прекрасно време от годината, но не и за косата! Ниските температури, сухият въздух и силните ветрове могат да оставят косата с 0% хидратация, правейки я да изглежда безжизнена, чуплива и скучна. Още по-лошото е, че сухият въздух може да увреди скалпа и да наруши производството на себум, което да доведе до появата на пърхот.


Ето затова, през този месец ви представяме продукти, които са подходящи за зимата, а също и някои специализирани продукти – включително маски за коса и ревитализиращи балсами – които са предназначени да подхранват и съживяват сухата коса и да се борят с пърхота. Използвайте нашите продукти и подарете на клиентите си красива, здрава и блестяща коса, а те със сигурност ще се връщат отново и отново в салона ви с усмивка!


Нашите специални предложения включват и продукти, които да запазят цвета на косата наситен и блестящ през цялата зима! В нашите оферти ще откриете и голяма гама от предложения на любимите ви бои, с които да създадете прекрасен нов цвят!

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

bottom of page