top of page

Оферти април 2022

Актуализирано: 3.05.2022 г.


Oferti April 2022 David Professional

Скъпи приятели и клиенти,


Април е вече тук. Навън мирише на пролет, събуждат се пролетни емоции, любов и много усмивки. Ние сме тук до вас и ще гарантираме и този месец вашата спокойна работа и пролетно настроение с априлски #СуперОферти!

За нас е много важно Вашето професионално израстване и увереност в работата и резултатите от нея. В офертите сме включили продукти, които гарантират отлични резултати, както при боядисване, така и в грижата за косата на клиентите Ви. За тези които са решили да обновяват салона си, предлагаме голяма отстъпка за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си. Работете с настроение и самочувствие!

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ

ОФЕРТИ БОИ ЗА КОСА

SELECTIVE PROFESSIONAL

FRAMESI

JEAN PAUL MYNÈ

HAIR COMPANY PROFESSIONAL

RENÉE BLANCHE

ТЕХНИЧЕСКИ ПРОДУКТИ

Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.