top of page

Оферти февруари 2022Скъпи приятели и клиенти,


В месеца на Любовта, Ви изпращаме вдъхновение! С надежда да работите с усмивка през този месец, сме подготвили за Вас нови Супер оферти!

Подбрали сме ги специално и с любов към Вас и Вашите клиенти, които да изненадвате със страхотни резултати и креативност! Възползвайте се и работете уверено и спокойно, и с много Любов!


И този февруари ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както при боядисване, така и в грижата за косата на клиентите Ви. За тези които са решили да обновяват салона си, предлагаме голяма отстъпка за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ

ОФЕРТИ БОИ ЗА КОСА

SELECTIVE PROFESSIONAL

JEAN PAUL MYNÈ

HAIR COMPANY PROFESSIONAL

ECHOSLINE

RENÉE BLANCHE

ТЕХНИЧЕСКИ ПРОДУКТИ


Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

254 преглеждания1 коментар
bottom of page