top of page

Оферти февруари 2022Скъпи приятели и клиенти,


В месеца на Любовта, Ви изпращаме вдъхновение! С надежда да работите с усмивка през този месец, сме подготвили за Вас нови Супер оферти!

Подбрали сме ги специално и с любов към Вас и Вашите клиенти, които да изненадвате със страхотни резултати и креативност! Възползвайте се и работете уверено и спокойно, и с много Любов!


И този февруари ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както при боядисване, така и в грижата за косата на клиентите Ви. За тези които са решили да обновяват салона си, предлагаме голяма отстъпка за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

1 Comment


Rasel bd
Rasel bd
Apr 21, 2022

f

Like
bottom of page