top of page

Оферти януари 2022Скъпи приятели и клиенти,

Януари настъпва с много зимни емоции и затова сме се погрижили за вашето вдъхновение през този месец. Ние ви гарантираме, че работното ви настроение ще бъде изпълнено с усмивки, защото сме ви подготвили нови #СуперОферти! Предлагаме Ви да се възползвате от новите оферти, които сме избрали за Вас, за да бъдете винаги сигурни в работата си и да поднасяте креативни изненади на Вашите клиенти!

И този месец ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както за боядисване, така и за грижа към косата на клиентите Ви. Отново сме помислили за тези от вас, които ще правят промени в салона си с големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане. Всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

Commentaires


bottom of page