top of page

Оферти юни 2022


Oferti April 2022 David Professional

Скъпи приятели и клиенти,


Пред нас е един цял нов слънчев месец. Възползвайте се от нашите изключителни предложения, за да имате винаги гарантирани и блестящи резултати в работата си и много доволни клиентки през този така красив месец Юни. За да стане това факт, сме тук с нашите промоции и #СуперОферти!


За нас е много важно Вашето професионално израстване и увереност в работата и резултатите от нея. В офертите сме включили продукти, които гарантират отлични резултати, както при боядисване, така и в грижата за косата на клиентите Ви. За тези които са решили да обновяват салона си, предлагаме голяма отстъпка за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си. Работете с настроение и самочувствие!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!

Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!



bottom of page