top of page

Оферти март 2022Скъпи приятели и клиенти,


Март настъпва с пролетни емоции, любов и слънчеви усмивки, които ви гарантираме отново в следващия един месец, защото сме ви подготвили #СуперОферти!

Подбрали сме ги специално и с любов към Вас и Вашите клиенти, които да изненадвате със страхотни резултати и креативност! Възползвайте се и работете уверено и спокойно, и с много Любов!


И този месец ще останем верни на себе си - че за нас най-важното е Вашето професионално израстване. Офертите включват продукти, които гарантират изключителни резултати, както при боядисване, така и в грижата за косата на клиентите Ви. За тези които са решили да обновяват салона си, предлагаме голяма отстъпка за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. И всичко това, на специални за Вас цени, за да бъдете успешни в бизнеса си.


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:

ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ

ОФЕРТИ БОИ ЗА КОСА

SELECTIVE PROFESSIONAL

FRAMESI

JEAN PAUL MYNÈ

HAIR COMPANY PROFESSIONAL

RENÉE BLANCHE

ТЕХНИЧЕСКИ ПРОДУКТИ


Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

113 преглеждания0 коментара
bottom of page