top of page

Октомврийски топ оферти!


Есента отново е тук и носи промяната със себе си! Хората искат нова визия, нов цвят, нова подстрижка! А вие трябва да сте готови да отговорите на всяко тяхно желание и да им гарантирате добро настроение през целия сезон! Ето защо ви предлагаме най-добрите продукти на топ брандовете в света, които ще направят работата ви истинско удоволствие!


Нашите специални предложения включват продукти, които да запазят цвета на косата наситен и блестящ, както и голяма гама от офертни предложения на любимите ви бои, с които да създадете прекрасен нов цвят!


През това време на рязка смяна на климата, косата е най-потърпевша и има нужда от много грижа, от една страна, за да се предпази от студеното време и от друга, за да ѝ се даде необходимата хидратация след месеците на слънце и море! Подарете красива, здрава и блестяща коса на клиентите си, а те със сигурност ще се връщат отново и отново в салона ви с усмивка!


За тези от вас, които са решили да правят промени и да обновяват салона си, имаме големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона - подаряваме Ви 25% отстъпка върху всички мебели в наличност от марките Maletti и Stella B! А за да е завършена цялостната визия на Вашия салон и да се наслаждавате максимално на работата си, можете да закупите всички продукти от марката VALERA с 28 % отстъпка!

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

Comments


bottom of page