top of page

Празнични оферти през декември!Декември настъпва с много празнични емоции, а ние сме се погрижили за вашето коледно вдъхновение. Надяваме се да работите с усмивка и настроение с нашите декемврийски оферти.


Промоциите за този месец включват продукти, които доказват изключителни резултати при боядисването, както и за грижата на косата. Нашите специални предложения включват и продукти, които да запазят цвета на косата наситен и блестящ през цялата зима!


За тези от вас, които са решили да обновяват салона си, имаме големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона. Пожелаваме Ви един топъл, бляскав и много успешен месец.

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:


Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

Comments


bottom of page