top of page

Супер оферти през септември!


Септември идва с усещане за края на лятото, но ние Ви гарантираме още хубави дни и слънчево настроение. Позволете на позитивните емоции да влязат и във Вашите салони с продуктите на нашите брандове, които ще направят работата Ви истинско удоволствие! А косите на Вашите клиенти ще бъдат здрави и сияйни!


Специално през този месец за Вас сме подготвили отново продукти, които да запазят цвета на косата наситен и блестящ! Както и голяма гама от офертни предложения на любимите Ви бои!


В прехода между сезоните косата има нужда от най-много терапии и грижи! Предлагаме ви голяма гама от продукти в грижа за косата, от които да изберете най-добрите, според нуждите на всеки! Подарете красива, здрава и блестяща коса на клиентите си, а те със сигурност ще се връщат отново и отново в салона Ви с усмивка!


За тези от Вас, които са решили да правят промени и да обновяват салона си, имаме големи отстъпки за покупка на оборудване и обзавеждане за салона - подаряваме Ви 25% отстъпка върху всички мебели в наличност от марките Maletti и Stella B! А за да е завършена цялостната визия на Вашия салон и да се наслаждавате максимално на работата си, можете да закупите всички продукти от марката VALERA с 28 % отстъпка!

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:



Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!


Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

bottom of page