top of page

Свежи оферти през юни!


Приветствайте юни с големи летни намаления! Подарете на косата си най-добрите терапии! Термичната обработка, ежедневният стрес и факторите на околната среда имат не особено добро влияние върху косата. Тя става суха, с хвърчащи краища и има нужда от дълбока хидратация и цялостна регенерация. Ние ще ви предложим най-добрите терапии, за да си възвърнете отново жизнената, блестяща и гладка коса. Можете да използвате продуктите вкъщи или в салона.

Цветът ви има нужда от подновяване или пък искате цялостна промяна? Доверете се на нашите бои, които и този месец ще бъдат с големи отстъпки. Възползвайте се и от невероятните намаления на стилизиращи продукти!

Изберете най-подходящите продукти според нуждите на косата! Сериите продукти на брандове, които ние предлагаме са създадени от най-добрите експерти и съдържат съставки, които косата наистина обича!

Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

Comments


bottom of page