top of page

Топ продукти на топ цени през август!


Август ни посреща с плаж, море, слънце и много настроение. Позволете на настроението да влезе и във вашите салони с продуктите на нашите брандове, които ще направят работата ви истинско удоволствие! А косите на вашите клиенти ще бъдат здрави и сияйни!


Специално през този месец за вас сме подготвили продукти, които да запазят цвета на косата наситен и блестящ и да го предпазят от вредните слънчеви лъчи! Получете тези продукти с големи намаления от реалната им цена!


Сега е времето, в което косата има нужда от най-много хидратация! Слънцето я прави суха и чуплива, а всяка жена си мечтае за коса, след която всеки да се обръща! Подарете такава коса на клиентите си, а те със сигурност ще се връщат отново и отново в салона ви с усмивка!


Предлагаме ви голяма гама от продукти на наистина големи намаления, от които да изберете най-добрите, според нуждите на вашите клиенти! Сериите продукти на брандовете, които ние предлагаме, са разработени от най-добрите експерти и съдържат съставки, които нежно галят косата!


Офертите сме групирали за Ваше улеснение в съответните групи:



Възползвайте се от нашите невероятни промоции, които със сигурност ще Ви вдъхновят и Вашите клиенти ще излизат с усмивка и самочувствие от салона Ви!


Под всяка оферта ще намерите бутон, който ще ви свърже директно с нашия централен офис, за въпроси във връзка с поръчки и запитвания за цена. Разбира се, на Ваше разположение са и всички наши дистрибутори.


Моля, да спазвате всички разпоредби на МЗ за условията на работа. Пазете се и спазвайте разпоредените санитарно-хигиенни изисквания!

Ако имате нужда от нещо, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

bottom of page